VNU

Gratis toegang?

Registreer nu voor en u heeft gratis toegang tot twee dagen Foodpacking Event.

             

  

  

Quote

NVC


Packonline.nl

Concept

Nieuw: het Foodpacking Event

Specialistische kennis, innovaties en de laatste trends. Dit is een beknopte samenvatting van het totale aanbod uit de keten van verpakken binnen de voedingsmiddelenindustrie, te vinden op het Foodpacking Event. Een must voor de verpakkingsspecialist, hoger management en directie uit de foodsector!

Nooit eerder stond het verpakken binnen Food als nichemarkt zo centraal. Nergens anders treft u in 2 dagen tijd specialistische kennis en innovaties binnen het verpakken in de voedingsmiddelenindustrie geleverd door zowel objectieve deskundigen als specialistische leveranciers. Dit gebeurt tijdens korte bondige sessies op de beursvloer door de exposanten, maar ook tijdens een hoogwaardig congres.

 

monitoring

Hoogwaardig kennisevent
Kennisoverdracht staat voorop tijdens het Foodpacking Event. Het congresprogramma wordt verzorgd door key-stakeholders in de voedingsmiddelenindustrie zoals productschappen, brancheverenigingen en het Ministerie van Economische Zaken. Ieder op zijn eigen expertisegebied. Waar productschappen en het Ministerie van Economische u volledig kunnen bijspijkeren op het gebied van (toekomstig) beleid, wet- en regelgeving en ketenontwikkelingen, geven brancheverenigingen (zoals het NVC) aan hoe hier met de huidige innovaties op kan worden ingespeeld.