VNU

Gratis toegang?

Registreer nu voor en u heeft gratis toegang tot twee dagen Foodpacking Event.

Bekijk hier de marktvisie van:

Koen Weel

Bekijk hier alle marktvisies van:
Roland Ten Klooster
Roland ten Klooster  

NVC


Packonline.nl

Arie Barendregt

Hoe zien de onafhankelijke verpakkingsprofessionals de markt op dit moment? U leest het in onderstaande marktvisies die in aanloop naar het Foodpacking Event worden geschreven.

De verpakkingsprofessionals die iedere maand een visie geven zijn: Prof.dr.ir. Roland ten Klooster, Arie Barendregt en Koen Weel. Hieronder vindt u de visies van Arie Barendregt met als onderwerp 'het tekortschieten van de ontwerpen van verpakkingen'.
 • Zoekt u veiligheid? Ga naar de gevangenis!

  5 september, 2013

  Hoe komt het toch dat onze hele verpakkingsbranche zich heeft laten verleiden tot het aanleveren van een niet aflatende stroom verpakkingsspecificaties? Voordat u aan een foodproducent ook maar een dop, doos of flacon mag gaan leveren, moet u eerst een heel boekwerk invullen.

  Lees meer >>

 • Bespaar u veel ergernis!

  27 juni, 2013
  Een bijzonder probleem waar foodproducenten en verpakkingsfabrikanten mee worstelen is het onverwacht in de praktijk tekortschieten van het ontwerp van de verpakking. En het is lang niet zeker dat dit probleem al tijdens de ontwikkeling van een ontwerp boven water komt.

  Lees meer >>

 • Een doos is nooit zomaar een doos

  27 juni, 2013

  Een concurrent van ons reed jarenlang rond met de tekst op zijn vrachtwagens dat een golfkarton doos nooit zomaar een doos is. Zo’n stelling is een open deur voor de producenten van dat soort verpakkingen, maar het is evengoed een nietszeggende slogan voor de vele afnemers die voedingsmiddelen verpakken.

  Lees meer >>

RSS