VNU

Gratis toegang?

Registreer nu voor en u heeft gratis toegang tot twee dagen Foodpacking Event.

Bekijk hier de marktvisie van:

Koen Weel

Bekijk hier alle marktvisies van:
Barendregt
Arie Barendregt  

NVC


Packonline.nl

Roland ten Klooster

Hoe zien de onafhankelijke verpakkingsprofessionals de markt op dit moment? U leest het in onderstaande marktvisies die in aanloop naar het Foodpacking Event worden geschreven. Op deze pagina vindt u de marktvisies van prof.dr.ir. Roland ten Klooster, Leerstoel Packaging Design and Management van Universiteit Twente en Ontwerper/adviseur bij Plato product consultants.
 • Ontwerpen-van-verpakkingen

  10 september, 2013
  Een verpakking is een tijdelijke toevoeging aan een product. Hij zorgt ervoor dat het product gebruikt kan worden. En dit uiteindelijk gebruiken valt nog wel eens tegen, omdat de verpakking zo lastig open gaat. Vaak lukt het wel, maar lang niet altijd van harte. De verpakking wil niet altijd meewerken en dat is toch wel raar.

  Lees meer >>

 • Hoe val ik op?

  27 juni, 2013
  In de supermarkt wordt een grote strijd gevoerd. Ieder product dat daar staat schreeuwt om aandacht. Neem me mee, mij moet je hebben, ik ben het lekkerst, ik ben het goedkoopst. Voordat het product gekozen wordt, ondergaan de langslopende bezoekers een aantal processen. Interessant om hier eens bij stil te staan.

  Lees meer >>

 • Vers verser verst

  27 juni, 2013

  Boeiend om te zien hoe de versmarkt zich ontwikkeld. Er zijn steeds meer winkels en horecagelegenheden die er zich mee profileren. Het verkopen van streekproducten begint ook steeds meer vorm te krijgen.

  Lees meer >>

RSS