VNU

Mediacontacten
Wim Weijmans
Persvoorlichting
T.: 030 - 295 2796
E.: Persvoorlichting

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden

Veelgestelde vragen door exposanten over Pers

Volg ons via twitter Volg ons via Twitter
Abonneer je op de RSS feed Abonneer u op de RSS nieuws-feed

U kunt natuurlijk ook per e-mail reageren of een vraag stellen.

Persberichten

 • Deelnemersveld op het Foodpacking Event compleet

  18 september, 2013

  Maar liefst 65 verschillende exposanten zullen aanwezig zijn op het Foodpacking Event om hun kennis over de voedselverpakkingsindustrie te delen. “Ons doel was zestig exposanten, dus daar zijn we ruim overheen gegaan”, zegt Marc Klumper, Markt manager van VNU Exhibitions. De exposanten zijn zorgvuldig geselecteerd.

  Lees meer >>

 • Kennisoverdracht centraal op Foodpacking Event

  19 juli, 2013

  Professionals uit de voedselverpakkingsindustrie mogen het NVC–VNU Foodpacking Congres “absoluut niet missen”, zegt Marc Klumper, project manager van VNU Exhibitions. Het congres heeft plaats op de eerste dag van het nieuwe Foodpacking Event (9 en 10 oktober 2013, Jaarbeurs) en levert de bezoeker waardevolle objectieve kennis op.

  Lees meer >>

 • Prof.dr. Jaap Seidell opent NVC-VNU Foodpacking congres

  15 juli, 2013

  Prof.dr. Jaap Seidell, hoogleraar voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, opent op 9 oktober het NVC-VNU Foodpacking congres. Congresthema is voedselveiligheid. Het congres is onderdeel van het Foodpacking Event dat op 9 en 10 oktober zijn eerste editie beleeft.

  Lees meer >>

 • DS Smith Packaging Benelux exposant op Foodpacking Event

  3 juni, 2013

  DS Smith Packaging Benelux, één van de grootste producenten op het gebied van golfkartonnen verpakkingen, is aanwezig op het Foodpacking Event dat op 9 en 10 oktober aanstaande in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden.

  Lees meer >>

 • NVC Nederlands Verpakkingscentrum en VNU Exhibitions tekenen samenwerkingscontract Foodpacking Event

  8 april, 2013

  NVC Nederlands Verpakkingscentrum en VNU Exhibitions Europe gaan intensief samen optrekken bij de organisatie van het Foodpacking Event. Ze hebben onlangs een overeenkomst van samenwerking getekend.

  Lees meer >>

 • Vliegende start Foodpacking Event

  16 oktober, 2012

  Foodpacking Event dat op 9 en 10 oktober 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden heeft een vliegende start gemaakt. Twee weken na de aankondiging hebben 30 bedrijven zich gemeld voor deelname. Hiermee is 40 procent van de beschikbare expositieruimte verhuurd

  Lees meer >>

 • Nieuw event voor nichemarkt: Foodpacking Event 2013

  2 oktober, 2012

  De ingrediënten maken het tot een speciaal evenement. Een niche onderwerp, een glashelder omschreven doelgroep, een scherp contentprogramma, maximaal 80 standunits en superlage instapkosten. Het Foodpacking Event wordt op woensdag 9 en donderdag 10 oktober 2013 gehouden in High Five in het Jaarbeurscomplex in Utrecht. Het event heeft als ondertitel meegekregen: Hoogwaardig kennisevent over verpakken in de voedingsmiddelenindustrie. Het Foodpacking Event is tijdens de Industriële Week in Utrecht gelanceerd.

  Lees meer >>

RSS